Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombaleves Kattika konyhájából

Gombaleves Kattika konyhájából
Gombaleves Kattika konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a finom gombalevest édesanyám készítette.

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A habaráshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A zöldségeket felaprítjuk, megdinszteljük, hozzáadjuk a megtisztított, kockákra vágott gombát, fűszerezzük, felöntjük vízzel.

  2. Mikor megfőtt, hozzáadjuk a cukrot és az ecetet.

  3. A végén a tejből és a lisztből habarást készítünk, és egy perc alatt összefőzzük.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 655
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
diéta: tojásmentes
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves gombával, gombás leves, ecetes gombaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

136
vöröshagyma 1 db
sárgarépa 2 db
fehérrépa 2 db
csiperkegomba 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
ecet 1 kk
cukor 0.5 teáskanál
víz 1.5 l
tej 0.5 dl
finomliszt 2 evőkanál