Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-babos egytálétel

Gombás-babos egytálétel
Gombás-babos egytálétel
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szelet friss puha kenyér dukál mellé:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a megtisztított és cikkekre szeletelt hagymát.
  2. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.
  3. Beletesszük a paradicsompürét, és összekeverjük.
  4. Meghintjük liszttel, összepirítjuk, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  5. Hozzáadjuk a fejtett babot, és fedő alatt főzzük, majd beletesszük a cikkekre szeletelt paradicsomot, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 879
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás egytál fejtett babbal, paradicsomos bab gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

560
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 2 közepes db
gombakonzerv 1 db
sűrített paradicsom 2 ek
finomliszt 2 csapott ek
víz 5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fejtett bab 50 dkg
paradicsom 3 közepes db