Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás babsaláta

Gombás babsaláta
Gombás babsaláta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Őszi-téli időszakra finom és tápláló ez a babsaláta. Kisebb méretű csiperkegombákat használjunk hozzá, úgy mutatósabb! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombafejeket lobogó vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, olívaolajban megforgatjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a babot, a kockára vágott feta sajtot, és citromlével meglocsoljuk.
  3. Végül megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel.
  4. Friss fejtett babot is használhatunk szezonjában.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 694
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

babos gombasaláta, fetás gombás-babos saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

383
csiperkegomba 500 g
vörösbab 300 g
feta sajt 100 g
citromlé 1 citromból nyert
koriander 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint