Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-borsós sertéspörkölt

Gombás-borsós sertéspörkölt
Gombás-borsós sertéspörkölt
115 perc / előkészület: 15 perc főzés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az ételt anyósom konyhájából ismerem, amikor először ettem, valami új ízt éreztem, amit előtte nem. Én anyukám az egyszerűség híve, soha nem újít, megvannak a megszokott receptjei, és emiatt nem volt túl széleskörű a recepttár otthon. Anyósom konyhájából sok újat tanultam meg, köztük ezt a receptet is. Egyszerű és finom, laktató étel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk, a hagymát felkockázzuk.
  2. Zsiradékban a hagymát üvegesre pároljuk, majd belerakjuk a húst, és fehéredésig szintén pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a borsot, sót és a fűszerpaprikát, majd felöntjük vízzel, és fedő alatt főzzük.
  4. Majd ha már félkész, hozzáadjuk a gombát és a borsót, és készre főzzük.
  5. Míg fő az ételünk, a tésztát is elkészítjük. Jó étvágyat hozzá.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 158
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

BartaSimon

Mióta szakács: 2018.03.10.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: pörkölt
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges pörkölt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

796
sertészsír 80 g
vöröshagyma 2 közepes db
sertéshús 1 kg
bors 1 kávéskanál
1 ek
fűszerpaprika 2 ek
víz 1.2 dl
csiperkegomba 210 g
zöldborsó 500 g
tészta 500 g