Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás cannellini saláta

Gombás cannellini saláta
Gombás cannellini saláta
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy családi összejövetelen kóstoltam, és nagyon megtetszett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megmossuk, és kockákra vágjuk, ha apró, csak negyedeljük, majd sós, citromleves, kakukkfüves vízben 4-5 perc alatt megfőzzük, posírozzuk. Leszűrjük, és hagyjuk kihűlni.
  2. Az uborkát felkockázzuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. A bab legegyszerűbb, ha konzerv. A feta sajtot is apró kockákra vágjuk.
  3. Két evőkanál citromlevet , a mézet és a balzsamecetet a tárkonnyal és csipet kakukkfűvel elkeverjük, majd összeforgatjuk az előkészített hozzávalókkal (konzerv bab, uborka, gomba, petrezselyem, feta).
  4. A végén meglocsoljuk az olívaolajjal, és összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 041
elküldve: 0
receptkönyvben: 93
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nicki

Mióta szakács: 2012.04.10.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás babsaláta, babsaláta gombával, fetás gombás babsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

317
fejtett bab 20 dkg
gomba 20 dkg
petrezselyem 2 csokor
feta sajt 10 dkg
uborka 20 dkg
kakukkfű 1 kk
tárkony 1 kk
méz 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
balzsamecet 1 ek
olívaolaj 2 ek
2 kávéskanál