Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás csirkemáj

Gombás csirkemáj
Gombás csirkemáj
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többféleképpen szoktunk elkészíteni csirkemájat, például így.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Sós vízben megfőzött makarónival, krumplipürével vagy párolt rizzsel is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük.
  2. A gombát megtisztítjuk, felkockázzuk és hozzáadjuk a dinsztelt hagymához, kb 10 perc alatt összeforraljuk.
  3. Ezalatt egy másik sepenyőben kevés vajat megolvasztunk és hozzáadjuk a megtisztított, apróbb darabokra vágott májat.
  4. Miután jól megpirult, hozzáadjuk a gombás keverékhez, ráöntjük a bort, és még körülbelül 15 percig hagyjuk főni.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 257
elküldve: 0
receptkönyvben: 132
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás resztelt máj, fehérboros csirkemáj csiperkével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

358
csirkemáj 50 dkg
csiperkegomba 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 3 ek
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek