Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás csirkemáj sült burgonyával

Gombás csirkemáj sült burgonyával
Gombás csirkemáj sült burgonyával
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha gyors ebédre vágysz, akkor ez az!

hozzávalók / 3 adag

májhoz

körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát és a paradicsomot karikára vágjuk.
  2. Majd egy wokba kevés étolajat teszünk, és beletesszük. Elkezdjük fonnyasztani, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát.
  3. A csirkemájat jól megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, és hozzáadjuk.
  4. Megszórjuk pirospaprikával, sóval és borssal. Időnként megkavarjuk, és készre sütjük.
  5. Köretnek kockára vágott sült burgonyát készítünk hozzá. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Anji

Mióta szakács: 2015.05.11.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás csirkemáj, gombás máj, gombás máj sült krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1266
vöröshagyma 4 közepes db
paradicsom 2 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
csiperkegomba 30 dkg
csirkemáj 500 g
fekete bors 1 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
burgonya 1 kg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl