Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-csirkés quiche

Gombás-csirkés quiche
Gombás-csirkés quiche
105 perc / előkészület: 40 perc főzés: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban láttam ezt a receptet és kipróbáltam.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alapanyagokat összedolgozzuk, fóliába csomagolva kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
  2. Ha letelt az idő, vékonyra nyújtjuk a tésztát, belefektetjük a formába és megszurkáljuk villával.
  3. Pirítsuk meg kevés olajon a csíkokra vágott csirkemellet.
  4. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát, együtt pároljuk őket tovább.
  5. Fűszerezzünk sóval, borssal és curryvel.
  6. Ha elkészült, akkor öntsük a már formába helyezett tésztára.
  7. Az elkevert tojást és tejet a töltelékre öntjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 268
elküldve: 2
receptkönyvben: 133
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kataa

Mióta szakács: 2010.06.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: pite
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás-csirkés pite, gombás-csirkés sült tészta, quiche-be csomagolt gombás csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

746
finomliszt 25 dkg
vaj 12 dkg
tojássárgája 1 db
1 csipet
tejföl 2 ek
csirkemell filé 2 db
csiperkegomba 15 dkg
tej 2 dl
tojás 4 db
napraforgó olaj 2 ek
curry por 0.25 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint