Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás- fokhagymás tortellini

Gombás- fokhagymás tortellini
Gombás- fokhagymás tortellini
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hát ismét éhes voltam, és könnyű, gyors vacsira vágytam, ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tortellinit forrásban levő sós, olívaolajos vizben nem túl puhára főzzük.
  2. Leszűrjük, meleg vízzel leöblítjük.
  3. A fokhagymát felszeleteljük, és kicsit kioldjuk az ízeket a nem túl forró olajban.
  4. Rátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk.
  5. Hozzáadjuk a csíkokra vágott színes paprikákat. 8-10 percig együtt pároljuk, pirítjuk őket. Nem kell túl puhára, a zöldségek maradjanak ropogósak kissé.
  6. Összekeverjük a tortellinivel, 1-2 percig hagyjuk összeérni.
  7. Reszelt sajttal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 669
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóth Magdolna

Mióta szakács: 2010.09.22.
4 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás-paprikás tortellini, tortellini gombás-fokhagymás-paprikás szósszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2011-01-17 19:56

nincs megjegyzésem

585
tortellini 500 g
gomba 3 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
sajt 150 g