Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-hagymás-tojásos csirkemell

Gombás-hagymás-tojásos csirkemell
Gombás-hagymás-tojásos csirkemell
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor ezt készítem el, amikor vendégeink jönnek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húst felszeleteljük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Olajjal kikent közepes tepsibe fektetjük, vizet öntünk alá, fóliával letakarva sütjük.
  3. Hagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megpároljuk, és húsok közötti résekbe tesszük. Rá az olajon megfuttatott gombát, tejfölt, reszelt sajtot.
  4. Tojásokat felverjük, és a húsra öntjük, megszórjuk szezámmaggal.
  5. Fóliával lefedve visszatesszük a sütőbe sülni, és a teljes készre sülés előtt 15 perce levesszük róla a fóliát, és pirulásig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 334
elküldve: 1
receptkönyvben: 114
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rakott husi, gombás csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

688
csirkemell filé 80 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
gombakonzerv 1 db
tejföl 3 dl
tojás 5 db
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
víz 1 dl
napraforgó olaj 5 ek
szezámmag 3 teáskanál