Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-kakukkfüves csirkemáj

Gombás-kakukkfüves csirkemáj
Gombás-kakukkfüves csirkemáj
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincsen sztorija, az egész család imádja a májat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a kakukkfüvet és a borsot.
  2. A megtisztított, felszeletelt laskagombát megpirítjuk, majd belerakjuk a megtisztított, megmosott májat.
  3. Közepes lángon, többször átforgatva sütjük, mindegyik oldalát kb. öt percig.
  4. Kettévágunk egy szeletet, és ha sehol nem véres, el is készült.
  5. Megsózzuk, rizzsel vagy krumplival tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 138
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

chiyori

Mióta szakács: 2013.04.11.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

máj gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

217
napraforgó olaj 3 ek
csirkemáj 50 dkg
laskagomba 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 2 teáskanál