Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-káposztás hasé

Gombás-káposztás hasé
Gombás-káposztás hasé
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégeket vársz, és nincs ötleted? Ez pikk-pakk elkészül, és nem hagyományos, és a vendégeknek is nagyon fog ízleni! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott gombát és káposztát külön-külön megpároljuk.
  2. A paradicsomokat meghámozzuk, a magjait kiszedjük, és apró kockákra vágjuk.
  3. Az összetevőket összekeverjük.
  4. A leveles tésztát kinyújtjuk, 8×8 cm-es négyzetekre vágjuk, és mindegyik négyzet közepére rakunk a töltelékből. Összehajtjuk, villa segítségével hasét formázunk, majd tojássárgájával megkenjük.
  5. Sajtot reszelünk rá, és középbarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 12 744
elküldve: 4
receptkönyvben: 184
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

párolt káposztás-gombás hasé, gombás-káposztás batyu, káposztás-sonkás tekercs sajttal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

592
csiperkegomba 500 g
káposzta 0.25 kis fej
paradicsom 2 közepes db
leveles tészta 1 csomag
napraforgó olaj 1 dl
víz 1 dl
tojássárgája 1 db
sajt 10 dkg