Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás kaszinótojás

Gombás kaszinótojás
Gombás kaszinótojás
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos kaszinótojás újragondolt változata. A töltelék nagyon praktikus, mert máshol is felhasználható, így készíthetünk töltött zöldségeket (paprika, paradicsom) vagy sonka- és sajttekercset. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, és óvatosan megpucoljuk úgy, hogy a fehérje ne sérüljön meg. Vágjuk ketté a kemény tojásokat.
  2. A sárgáját villával összenyomkodjuk sóval, borssal, majonézes tormával és tejföllel.
  3. A csiperkegombát apró kockákra vágjuk, és megpároljuk.
  4. Hozzáadjuk a tojáskrémhez, és apróra vágott friss petrezselyemmel ízesítjük. Jól összedolgozzuk, és beletöltjük a tojásfehérje-hajókba.
  5. Friss salátával kínálhatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 210
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombával töltött tojás, főtt tojás töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

177
csiperkegomba 250 g
főtt tojás 6 db
petrezselyem 1 csokor
majonézes torma 1 ek
tejföl 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint