Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás lángos

Gombás lángos
Gombás lángos
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahogy sült, úgy már fogyott is, olyan fincsi.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát olajon sóval, borssal ízesítve pároljuk, amíg a saját levét elfövi.
  2. 1 csokor apróra vágott petrezselymet adunk hozzá, langyosra hűtve 2 egész tojással, zsemlemorzsával, liszttel és a megtisztított, lereszelt burgonyával elkeverjük. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Olajba mártogatott evőkanállal kanalanként rakjuk a forró olajba, kissé szétteregetjük, majd mindkét felét szép pirosra sütjük.
  4. Reszelt sajttal és tejföllel tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 004
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1103 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás burgonyalepény, burgonyalepényke gombával, gombás krumplilepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

286
gomba 20 dkg
petrezselyem 1 csokor
tojás 2 db
zsemlemorzsa 3 ek
finomliszt 5 csapott ek
burgonya 50 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
bors 0 ízlés szerint