Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival

Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival
Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma 3/4 2-kor értem haza a Gellért nappali kórházából, ahol a szokásos tavaszi karosszéria karbantartást végeztettem. Már nem volt kedvem nagy főzésbe fogni, és éhes is voltam, ezért a kamra segítségét vettem igénybe. Elővettem egy üveg télire eltett lecsót, feljavítottam egy kevés gombával, kolbásszal, és dúsítottam krumplival. Egész jó, és kellemesen csípős lett. (Ehhez részben az is hozzájárult, hogy a lecsót annak idején bogyiszlói, és csípős hegyes paprikából készítettem.)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat alaposan megmossuk, egy serpenyőben a kolbászzsíron, és kevés vízben feltesszük főni.
  2. Közben felszeleteljük a gombákat és a kolbászt, a serpenyőbe belevágjuk a chili paprikát. Amikor a krumpli már félig puha, hozzáadjuk a gombát, majd 5 perc elteltével a lecsót és a kolbászt. Fűszerezzük, készre főzzük.
  3. Tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 461
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó, gombás lecsó, lecsó krumplival, kolbászos lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

356
lecsó 30 dkg
chili 4 db
gomba 3 nagy db
debreceni kolbász 25 dkg
újkrumpli 25 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
sertészsír 1 ek
víz 1 dl