Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-májas töltelék tepsiben

Gombás-májas töltelék tepsiben
Gombás-májas töltelék tepsiben
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebédhez készült sült csirke mellé köretnek. A töltött csirke lusta változata: ha nincs kedvünk a tölteléket a bőr alá gyömöszölni, egyszerűen megsüthetjük tepsiben.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

 
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat tejben áztatjuk fél óráig.
  2. A zsömléket vízben áztatjuk, ha elázott jól kinyomkodjuk.
  3. Ehhez adjuk a nagyon apróra vágott gombát, petrezselymet, lereszelt vöröshagymát és az elkapart májat.
  4. Hozzákeverünk még egy evőkanál libazsírt és 2 egész tojást.
  5. Fűszerezzük.
  6. Sütőpapíros, kisebb tepsiben egyenletesen elkenjük, fél óra alatt 180 fokon ropogósra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 29 952
elküldve: 7
receptkönyvben: 194
elkészítve: 15/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsiben sült töltelék, csirketöltelék tepsiben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

287
zsemle 4 db
csirkemáj 15 dkg
gomba 4 közepes db
vöröshagyma 1 közepes fej
petrezselyem 1 csokor
tojás 2 db
libazsír 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tej 0.5 dl