Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás milánói Méri konyhájából

Gombás milánói Méri konyhájából
Gombás milánói Méri konyhájából
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon régen volt már milánói, így készítettem, nagyon finom és olcsó.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát kockákra vágjuk vagy lereszeljük, a szalonnát apró kockákra vágjuk, ezeket olajon megdinszteljük.
  2. A gombát megpucoljuk, és csíkokra vágjuk, ezt is hozzáadjuk, és tovább dinszteljük, utána mehet hozzá a darált hús. Teszünk rá vizet, hogy csak ellepje, belevágjuk a paradicsomot és a paprikát, befűszerezzük, és fedő alatt főzzük tovább, néha megkavarjuk. 
  3. A tésztát sós vízben kifőzzük, és utána leszűrjük. 
  4. Ha megfőtt a milánói, akkor tésztával tálaljuk, és reszelünk a tetejére trappista sajtot.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 696
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Méri

Mióta szakács: 2012.11.21.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás milánói, darált húsos-gombás makaróni, milánói makaróni

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Viksi232
Viksi232 Wed, 2015-07-29 00:04

kezdőként megcsináltam, kicsit eltérve a recepttől, de nagyon finom lett :) köszönet a receptért

971
darált sertéshús 50 dkg
gombakonzerv 40 dkg
vöröshagyma 1 db
füstölt szalonna 5 dkg
paradicsom 1 db
paprika 0.5 db
majoranna 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek
makaróni 50 dkg
trappista sajt 15 dkg