Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás palacsinta Gombagasztro konyhájából

Gombás palacsinta Gombagasztro konyhájából
Gombás palacsinta Gombagasztro konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha palacsintát sütünk, akkor egy adagot próbáljunk ki a sós változatban is! Meglátjuk, hogy felér egy teljes értékű főétellel, igen laktató, és gyorsan elkészül! 

hozzávalók / 4 adag

palacsintatészta

párolt gomba

tálalás

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szeleteljük fel a gombát, pároljuk meg, és szűrjük le.
  2. Készítsük el a palacsintatésztát: a hozzávalókat (tojás, cukor, liszt, tej, olaj) keverjük csomómentesre.
  3. A snidlinget vágjuk apróra, és keverjük a palacsintatésztába.
  4. Süssük ki egyenként a palacsintákat. Csináljuk vastagabbat, hogy ne essen szét.
  5. Kínáljuk reszelt sajttal és tejföllel, de finom egyéb zöldfűszerrel, paradicsommal, paprikával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 886
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás palacsinta sajttal és tejföllel, snidlinges gombás palacsinta, sós palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

743
tojás 3 db
cukor 4 púpozott ek
finomliszt 12 púpozott ek
tej 480 ml
napraforgó olaj 0.5 dl
1 teáskanál
snidling 1 csokor
csiperkegomba 500 g
napraforgó olaj 1 teáskanál
sajt 10 dkg
tejföl 200 g