Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás Pappardelle

Gombás Pappardelle
Gombás Pappardelle
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma vízilabda meccs lesz, így egy nagyon gyors vacsit kellett összedobnom.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk. 
  2. Serpenyőben olívaolajon a gombát megpirítjuk, majd hozzátesszük az apróra vágott fokhagymát. Pár percig sütjük még, vigyázva arra, hogy a fokhagyma meg ne égjen.
  3. A gombát a fehérborral felöntjük, majd sűrű kevergetés mellett pár percig főzzük. Hozzáöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk és összefőzzük az alapanyagokat addig, amíg kicsit besűrűsödik a leve. Hozzátesszük az apróra vágott friss petrezselymet, és jól összekeverjük.
  4. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük.
  5. A masszát összedolgozzuk a tésztával, és tálaláskor parmezánnal megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 29 326
elküldve: 4
receptkönyvben: 374
elkészítve: 11/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Beácska

Mióta szakács: 2008.04.25.
104 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Gombás szélesmetélt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

600
tészta 350 g
gomba 50 dkg
fokhagyma 5 gerezd
főzőtejszín 2 dl
fehérbor 2 dl
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 1 csokor
parmezán sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint