Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-paprikás-pepperonis pizza

Gombás-paprikás-pepperonis pizza
Gombás-paprikás-pepperonis pizza
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elmentünk pizzázni, de nem volt az igazi, így itthon megcsináltuk. Házi pizzaszósz a receptjeim között található :).

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A feltéthez

ajánlat

Én a sajtot alul szeretem, a férjem a tetején, ízlés szerint variálható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meleg vizet elkeverjük az élesztővel, 5-10 percre letakarva, meleg helyre félretesszük.
  2. Közben a isztet egy nagy tálba szitáljuk.
  3. A liszt közepébe mélyedést fúrunk a kezünkkel, ebbe öntjük az élesztőt, sót, olajat. Jól összegyúrjuk.
  4. Megkenjük olajjal, bevágjuk a tetejét, letakarva, meleg helyen a duplájára kelesztjük.
  5. Kinyújtjuk a tésztát, villával megszurkáljuk, majd a sütőbe helyezzük. Mikor a teteje barnulni kezd, ráhelyezzük a feltéteket.
  6. Visszarakjuk a sütőbe annyi időre, hogy a sajt megolvadjon.

  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 284
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Cilantro

Mióta szakács: 2011.05.11.
45 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pizza
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pepperonis pizza gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

626
víz 3.5 dl
instant élesztő 25 g
finomliszt 50 dkg
1 csipet
olívaolaj 1 ek
pizzaszósz 5 ek
pepperoni 20 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
gomba 4 nagy db
sajt 10 dkg