Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás paradicsomleves

Gombás paradicsomleves
Gombás paradicsomleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos paradicsomleves felfrissített változata, amelyben a gomba nagyon jól megfér a fetasajt társaságában. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felszeletelt gombát kevés olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Meghintjük liszttel és összefőzzük.
  2. Felengedjük paradicsompürével és az alaplével, illetve vízzel. Ízlés szerint cukrozzuk, sózzuk.
  3. A megpucolt hagymát egészben belerakjuk. Összeforraljuk és további pár percig alacsony lángon főzzük.
  4. Tálalás előtt a hagymát kiszedjük, a levest fetasajt kockákkal és felaprózott zöldfűszerrel gazdagítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 6 495
elküldve: 2
receptkönyvben: 200
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
diéta: tojásmentes

egyéb elnevezések

csiperkés paradicsomleves, csiperkegombás paradicsomleves, paradicsomleves csiperkegombával

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

482
csiperkegomba 500 g
sűrített paradicsom 500 g
vöröshagyma 1 kis fej
finomliszt 2 evőkanál
cukor 1 teáskanál
feta sajt 20 g
bazsalikom 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint