Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás pizza Évi nénitől

Gombás pizza Évi nénitől
Gombás pizza Évi nénitől
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A "szerény" vacsorám kevéske sajttal. Ennyi engedményt adtam magamnak szénhidrátnapon.

hozzávalók / 1 adag

feltét

tészta

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pizzatésztát kinyújtjuk, egy vékonyan kiolajozott 16 cm-es piteformába terítjük.
  2. Egy kanál paradicsomszószt elterítünk rajta.
  3. Egy kanálka olajon, erős tűzön megpirítjuk a vastagabb szeletekre vágott barna csiperkét, közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel. 2-3 perc elég neki, hiszen még fog sülni.
  4. A pizzára tesszük, kevés reszelt sajttal megszórjuk.
  5. 260 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 10 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 260°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 16x16 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 056
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pizza
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás sajtos pizza, csiperkegombás pizza, gombás pizza sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

480
paradicsomszósz 1 ek
olívaolaj 1 teáskanál
csiperkegomba 10 dkg
1 csipet
bors 1 csipet
kakukkfű 1 kk
ementáli sajt 2 dkg
pizzatészta 15 dkg