Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás quinoával töltött paprika

Gombás quinoával töltött paprika
Gombás quinoával töltött paprika
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a töltött paprikát, de most valami könnyedebbre és másra vágytam, így próbáltam ki ezt a ricottás-quinoás-gombás tölteléket. Kaliforniai paprikát választottam hozzá, nem bántam meg :) És sok-sok csírát, mivel én azt szeretem, de a friss saláta is tökéletes!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A töltelékhez gombát apró kockákra vágjuk, pároljuk, leszűrjük.
  2. Mikor kihűlt, hozzákeverjük a főtt quinoát, a ricottát és az apróra vágott újhagymát.
  3. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, és hozzáadunk még pár evőkanál olívaolajat.
  4. Beletöltjük a kettévágott paprikákba, és készre sütjük (15-20 perc).
  5. Friss salátával főételként is megállja a helyét.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 202
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás paprika

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

222
csiperkegomba 5 közepes db
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
quinoa 100 g
ricotta 100 g
újhagyma 3 közepes db
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint