Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás rétes

Gombás rétes
Gombás rétes
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretném, ha a sós rétesek is divatba jönnének, így született meg a gombás rétes ötlete, amelyet felturbózhatunk egy kis spenóttal is. Gyorsan megvan, így a kiéhezett gyerekek éhségét is gyorsan tudjuk csillapítani! Kínálhatunk hozzá joghurtos-kéksajtos mártogatóst is! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felszeletelt csiperkegombát megpároljuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük.
  2. A réteslapokból 10x10 cm-es négyzeteket vágunk.
  3. Olajjal bekenjük, majd megtöltjük gombával, párolt spenóttal, és feltekerjük.
  4. A kis réteseket megkenjük tojássárgájával.
  5. A sütőt 200 fokra melegítjük, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 308
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: rétes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

spenótos rétes, gombatöltelékes batyu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

193
csiperkegomba 500 g
réteslap 1 csomag
spenót 50 g
fokhagyma 2 gerezd
tojássárgája 1 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint