Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás rizzsel töltött cukkini Gombagasztro konyhájából

Gombás rizzsel töltött cukkini Gombagasztro konyhájából
Gombás rizzsel töltött cukkini Gombagasztro konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Töltött cukkini a kedvencem, mert zsenge, és nyáron a nagy melegben is jólesik, nem terheli meg a gyomrot, plusz könnyen elkészíthető, így mindenki kedvence! :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csiperkegombát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és megpároljuk.
  2. A rizst megfőzzük, majd összekeverjük a párolt gombával.
  3. A félbevágott cukkini közepét kikaparjuk, és megtöltjük a gombás rizzsel.
  4. Megszórjuk reszelt sajttal, sütőbe tesszük, és aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 890
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párolt gombás rizzsel töltött cukkinihajók, vega töltött cukkini, gombás-rizses töltött cukkini

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

979
napraforgó olaj 1 dl
víz 2 dl
csiperkegomba 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rizs 200 g
cukkini 3 közepes db
sajt 100 g