Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás rukkolasaláta

Gombás rukkolasaláta
Gombás rukkolasaláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kifejezetten olyan fogyókúrázók és egészséges életmódot kedvelők részére, akik kevés idővel rendelkeznek, de tartalmas vacsorát szeretnének elfogyasztani! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rukkolát egy lapos tálra lazán rászórjuk.
  2. A megtisztított, vékony szeletre vágott nyers gombát, a kockákra vágott paradicsomokat, a kecskesajtot, a fenyőmagot, a vörös áfonyát hozzáadjuk.
  3. Közvetlenül a fogyasztás előtt tökmagolajjal és balzsamecettel ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 266
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
110 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rukkolasaláta, rukkolasaláta csiperkegombával, gombás-kecskesajtos rukkolasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
csiperkegomba 300 g
rukkola 150 g
kecskesajt 200 g
paradicsom 3 közepes db
fenyőmag 2 ek
vörösáfonya 40 g
0 ízlés szerint
tökmagolaj 5 ek
balzsamecet 4 ek