Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás sült burgonya

Gombás sült burgonya
Gombás sült burgonya
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes egytálétel, amit nem kell órákig főzni. Viszont sült húsok köreteként is megállja a helyét. Próbáljátok ki!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megpucolt burgonyát mosás után negyedekbe, a megtisztított gombát szintén tönkjével együtt negyedekbe, a hagymát félbe, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Ezután méretes tálba tesszük. Ráöntjük az olajat, megszórjuk a fűszerekkel és sózzuk. Jól összekeverjük.
  2. Ezután sütőzacskóba tesszük (25x38 cm), a sütőzacskót pedig egy méretes tepsibe vagy sütőlemezre helyezzük. Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 35 perc alatt készre sütjük. Langyosan kínáljuk, ízlésünknek megfelelő savanyúsággal fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 2 194
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
423 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás egytál krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

196
burgonya 5 közepes db
csiperkegomba 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
1 kk
provence-i fűszerkeverék 1 kávéskanál
rozmaring 5 csipet
fekete bors 3 csipet