Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás sült csirkemell

Gombás sült csirkemell
Gombás sült csirkemell
105 perc / előkészület: 15 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és egyszerű ebéd! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, a vöröshagymát felkarikázzuk, a gombakonzervet lecsepegtetjük.
  2. Ha kész, egy tepsibe alulra tesszük a hagymát, ráhelyezzük a csirkemell darabokat, leöntjük az olajjal, és jól összekeverjük.
  3. Lefedjük fóliával, és 150-180 C-os sütőben 1 órán át sütjük.
  4. Egy óra elteltével levesszük a fóliát, hozzáadjuk a gombát, majd ismét keverünk rajta, és már fólia nélkül tesszük vissza. Kb fél óra alatt szépen megpirul a hús, és kész is. Szaftos, így bármilyen köretet tálalhatunk hozzá. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 084
elküldve: 3
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombi

Mióta szakács: 2014.09.11.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült gombás csirkemell, gombás hús, hagymás-gombás csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

322
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 4 közepes db
gombakonzerv 2 db
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint