Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás zöldbabfőzelék

Gombás zöldbabfőzelék
Gombás zöldbabfőzelék
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, laktató, tartalmas étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon a megpucolt, és felkockázott hagymát, a fokhagymát megpároljuk, meghintjük pirospaprikával.
  2. Hozzáadjuk a zöldbabot, és a megpucolt, felkockázott krumplit.
  3. Felöntjük a levessel és sózzuk, fűszerezzük.
  4. Közben olajon megpároljuk a gombát, és a leveshez adjuk.
  5. Liszttel elkevert tejföllel a levest behabarjuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 677
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldbabfőzelék párolt gombával, párolt gombás zöldbabfőzelék, habart zöldbabfőzelék párolt gombával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

merzsa
merzsa Fri, 2016-04-29 12:48

itt végig levesről beszél, pedig főzelék címszó alatt szerepel a recept!
bocs

283
zöldbab 30 dkg
burgonya 20 dkg
gomba 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 2 dl
finomliszt 2 ek
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
alaplé 10 dl
tárkony 0 ízlés szerint