Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombasütemény

Gombasütemény
Gombasütemény
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyerekzsúrra kíváló:).

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

ajánlat

A gombák fejét fehér csokival lehet még bepötyözni. Még hatásosabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kekszet a porcukorral, kevés rummal és a tejjel összegyúrjuk.
  2. A kész masszát teaszűrőbe vagy pici merőkanálba nyomjuk, így készül el a gomba feje.
  3. Közben a tetejére olvasztunk étcsokoládét kevés olajjal, ezzel kenjük be a gombafejeket.
  4. A krémhez a margarint a cukorral és tojássárgával habosra keverjük. A babapiskótát kettévájuk, és kettőt összeragasztunk. Pici tejjel megkenjük, hogy a kókuszreszelék rátapadjon.
  5. A szárát kevés krémmel ragasztjuk a fejhez.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 003
elküldve: 0
receptkönyvben: 174
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pető Valéria

Mióta szakács: 2011.03.05.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gomba édesen, kakaós-kókuszos gombasüti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1479
keksz 50 dkg
porcukor 20 dkg
cukrozatlan kakaópor 3 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
tej 2.5 dl
babapiskóta 10 dkg
kókuszreszelék 10 dkg
étcsokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál
rum 1 teáskanál
porcukor 10 dkg
margarin 10 dkg
tojássárgája 1 db