Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombával töltött pisztráng Kodaktól

Gombával töltött pisztráng Kodaktól
Gombával töltött pisztráng Kodaktól
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept a férjem ötlete volt... és egész finomra sikeredett. A laskagomba bármilyen más gombával helyettesíthető. Mi azért tettük bele ezt, mert volt egy kis dugi készlet a fagyasztóban.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Sült krumplival, citromkarikákkal kínáljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott vöröshagymát az olívaolajon egy kicsit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát. 2-3 percig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a tejszínt, és így is főzzük még 2-3 percig. Ízlés szerint 1-2 csipet sóval, borssal fűszerezzük.
  2. A halakat gyorsan lepikkelyezzük, kicsit leöblítjük, majd a törzsüket mindkét oldalon bevagdaljuk.
  3. Összekeverjük a grill fűszersót az ízlésünknek megfelelő minőségű és mennyiségű fűszerekkel egy kisebb tálkában (mi mindenből tettünk bele egy kicsit). Ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a halak mindkét oldalát.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a halakat, és beletöltjük a hasukba a gombás, tejszínes ragut. Ezt követően előmelegített sütőben kb. 20 percig alufólia alatt sütjük őket.
  5. Miután letelt a 20 perc, még 5-6 percet süssük alufólia nélkül, ha van grill fokozat a sütőn, akkor lehet azt is használni.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 717
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kodak

Mióta szakács: 2013.04.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pisztráng gombás tejszínes raguval, hal gombával töltve, laskagombás-tejszínes raguval töltött pisztráng

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

294
pisztráng 1.5 kg
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
főzőtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
fűszersó 30 g
gyömbérpor 1 kávéskanál
szerecsendió 1 kávéskanál
fehér bors 1 kávéskanál
kakukkfű 1 kk
kapor 0.5 teáskanál
laskagomba 20 dkg