Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Göngyölt máj rakottasan

Göngyölt máj rakottasan
Göngyölt máj rakottasan
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hűtőben talált élelmiszerekből akartam finomat. Nekünk ízlett. :) Nem utolsó sorban gyorsan elkészül. Rizzsel, krumplival, bármivel tálalható. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat alaposan megmossuk. Tálra tesszük, és fűszerezzük. Só, bors, oregánó, bazsalikom, majoránna.
  2. A virsliket daraboljuk kb. 3-4 egyenlő részre.
  3. A májakat óvatosan a virslik köré hajtogatjuk, majd egy-egy bacont köré tekerünk. Hőálló tálba sorakoztatjuk őket, szépen egymás mellé.
  4. Tetejére reszelt sajtot szórunk.
  5. A hőálló tálat -ha nincs teteje- alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 20-30 percig sütjük így.
  6. Ezt követően levesszük róla a fóliát, és a sajt pirulásáig tovább sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 138
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rara

Mióta szakács: 2011.05.11.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconba göngyölt csirkemáj, virslis csirkemáj szalonnába tekerve, baconba tekert máj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

628
csirkemáj 50 dkg
füstölt virsli 25 dkg
bacon 10 szelet
trappista sajt 15 dkg
2 kávéskanál
bors 1 késhegynyi
bazsalikom 1 teáskanál
oregánó 2 kk
majoranna 2 kk