Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás-diós saláta

Gorgonzolás-diós saláta
Gorgonzolás-diós saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A világ legegyszerűbb őszi salátája; aki szereti, a diót meg is piríthatja.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Kitűnő őszi vacsora. Könnyű, de annál ízesebb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A jégsalátát és a szőlőt megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. A diót mozsárban durvára törjük, a sajtot felkockázzuk.
  3. A salátára kerül a dió és a gorgonzola, a végén balzsamecettel és extraszűz olívaolajjal locsoljuk meg ízlés szerint.
  4. Crostinivel, pirítóssal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 985
elküldve: 1
receptkönyvben: 147
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Anocska

Mióta szakács: 2010.10.26.
5 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz

egyéb elnevezések

jégsaláta dióval és gorgonzolával, diós-gorgonzolás jégsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

475
jégsaláta 1 közepes fej
gorgonzola 10 dkg
dió 2 marék
szőlő 20 dkg
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 teáskanál