Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás fusilli

Gorgonzolás fusilli
Gorgonzolás fusilli
22 perc / előkészület: 10 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy hagyományos tészta gazdagítása Olaszország egyik legérdekesebb ízű sajtjával.

www.barilla.hu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockázzuk fel a gorgonzolát, majd tegyük egy kerámia vagy fém tálba.
  2. Töltsünk meg teljesen egy edényt vízzel, ami legyen egy kicsit nagyobb, mint a tál.
  3. Tegyük a tálat az edénybe úgy, hogy érje a víz. Könnyed mozdulatokkal keverjük a sajtot, miközben olvad, majd adjuk hozzá a tejfölt és a parmezánt, így keverjük és főzzük 3 percig. Eközben, főzzük ki a tésztát egy lábos lobogó sós vízben. Ellenőrizzük a dobozon a főzési időt, majd amikor kész, szűrjük le a tésztát és keverjük hozzá a gorgonzola szószt.
  4. Azonnal tálaljuk!


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 960
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gorgonzolás tészta, gorgonzolaszószos fusilli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

716
fusilli tészta 450 g
gorgonzola 220 g
tejföl 45 g
parmezán sajt 85 g
0 ízlés szerint