Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás karalábékrémleves

Gorgonzolás karalábékrémleves
Gorgonzolás karalábékrémleves
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaláskor szórjuk meg a levest aranybarnára pirított mandulapehellyel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karalábét megtisztítjuk, mossuk, majd kis kockákra vágjuk. Az olajban megdinszteljük.
  2. Megszórjuk a liszttel, kb. 1 percig tovább dinszteljük, felöntjük a levessel, lefedve lassú tűzön kb. 20 perc alatt puhára főzzük. A levest pürésítjük.
  3. A leveshez adjuk a tejszínt és a gorgonzolát. Felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 798
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémleves karalábéból, karalábéleves, karalábékrémleves gorgonzolával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

236
karalábé 800 g
napraforgó olaj 3 ek
finomliszt 2 evőkanál
szárnyas alaplé 800 ml
főzőtejszín 150 ml
gorgonzola 60 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint