Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás penne saláta

Gorgonzolás penne saláta
Gorgonzolás penne saláta
27 perc / előkészület: 15 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs pármai sonkák, elkészíthetjük ezt a finom salátát egy más nyers, füstölt sonkával, pl. fekete erdei sonkával. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kevés olajjal elkeverjük.
  2. Az ecetet elkeverjük a maradék olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tésztához adjuk a kockákra vágott gorgonzolát, a vékony csíkokra vágott sonkát, a pisztáciát és az olívabogyót. Ráöntjük a dresszinget, összekavarjuk.
  4. Megszórjuk a vékony csíkokra vágott bazsalikommal, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 902
elküldve: 5
receptkönyvben: 234
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tésztasaláta pármai sonkával, pisztáciás-sonkás tésztasaláta, gorgonzolás-sonkás tésztasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

511
penne 400 g
gorgonzola 200 g
pármai sonka 150 g
fekete olajbogyó 24 db
pisztácia 5 g
ecet 2 ek
olívaolaj 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 csokor