Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görhe Lizziy konyhájából

Görhe Lizziy konyhájából
Görhe Lizziy konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami könnyű és finomat kerestem, ami gluténmentes és cukormentes... ezt találtam. Házi lekvárral a legfinomabb. ;)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Forrón magában, vagy fagylalttal, lekvárral isteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darát a tejjel és a fele cukorral felfőzzük, amíg be nem sűrűsödik.
  2. Utána hozzáadjuk a citromhéját és a tojássárgákat.
  3. A fehérjét a maradék cukorral felverjük. Óvatosan a masszához keverjük.
  4. Egy kis tepsit (25x25) kivajazunk és lisztezünk.
  5. 200 fokos sütőben 20-30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x25 cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 23 060
elküldve: 1
receptkönyvben: 100
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizziy

Mióta szakács: 2014.02.25.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gluténmentes görhe, görhe málé, kukorica görhe

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
kukoricadara 80 g
gyümölcscukor 5 dkg
tej 5 dl
vaj 2 dkg
tojás 2 db
citromhéj 1 db