Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görög káposztasaláta

Görög káposztasaláta
Görög káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, egyszerű nyári saláta. A salátát ízesíthetjük vékony csíkokra vágott, friss mentával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát finomra gyaluljuk. A sárgarépát durvára reszeljük, a hagymát gyűrűkre vágjuk. A mazsolát forró vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni. Az olajbogyókat négybe vágjuk. A fenyőmagot megpirítjuk.
  2. A káposztához adjuk a sárgarépát és a hagymát, meglocsoljuk az olajjal és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
  3. A salátához keverjük a mazsolát, és az olajbogyót. Lefedve kb. 30 percet állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  4. A fenyőmaggal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 18 363
elküldve: 5
receptkönyvben: 222
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: görög
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 4 főre
fogás: köret
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fenyőmagos káposztasaláta, mazsolás káposztasaláta, olajbogyós-mazsolás káposztasaláta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

163
káposzta 500 g
sárgarépa 100 g
újhagyma 4 db
mazsola 25 g
fekete olajbogyó 50 g
fenyőmag 25 g
citromlé 3 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint