Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görög tartármártás

Görög tartármártás
Görög tartármártás
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy igazi pár perces és eszméletlen finom mártás. Mi főként sült zöldségekhez és tengeri ételekhez esszük mártogatósként.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a hagymát, a fokhagymát és beletesszük a robotgépbe. Hozzáadjuk a csemegeubikat, a kapribogyót és egy pici hideg vizet (hogy krémes legyen, e nélkül csak a pengére ragad), kb. fél perc alatt kész.
  2. Kiöntjük egy tálba, hozzáadjuk a majonézt, sózzuk, borsozzuk és már tálalható is!!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 802
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Esteraki

Mióta szakács: 2014.02.11.
14 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
mikor: ebéd
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

uborkás-kapris majonéz, tartár zöldségekkel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

doratti
doratti Sun, 2019-02-03 11:28

Nekem a lilahagymától nem ilyen színú lett, hanem rózsaszínes
...a képen lévőn szerintem nincs lilahagyma.

98
csemegeuborka 6 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
kapribogyó 1 ek
majonéz 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint