Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görögös zöldbabsaláta

Görögös zöldbabsaláta
Görögös zöldbabsaláta
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát laktatóbbá tehetjük 1-2 cikkekre vágott főtt tojással és csíkokra vágott főtt sonkával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot megtisztítjuk, mossuk, majd fövő, sós vízben kb. 25 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hagyjuk hűlni.
  2. Az újhagymát megtisztítjuk, vékony gyűrűkre vágjuk. Az olajban eltett szárított paradicsomot apróra vágjuk. A paradicsomot kockákra vágjuk. Az olajbogyókat gyűrűkre vágjuk. Az egészet a babhoz adjuk, rámorzsoljuk a fetát.
  3. A citromlevet sóval, borssal, az áttört fokhagymával és oregánóval ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat.
  4. A salátára öntjük, jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 372
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babsaláta, fetás saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

292
zöldbab 300 g
újhagyma 3 db
szárított paradicsom 2 db
paradicsom 1 db
fekete olajbogyó 10 db
feta sajt 50 g
citromlé 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 3 ek