Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görögösen pácolt sült csirkecombok

Görögösen pácolt sült csirkecombok
Görögösen pácolt sült csirkecombok
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húst grillen is készíthetjük. Tálalhatjuk párolt rizzsel, sült burgonyával és tzatzikivel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A joghurtot simára kavarjuk az olajjal, az áttört fokhagymával, a citromhéjjal, citromlével. Majd hozzákavarjuk az oregánot és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd a páchoz adjuk, jól összekeverjük, és egy hűtőzacskóba csomagolva legalább kb. 30 percre hűtőben hagyjuk pácolódni.
  3. A húst egy tepsibe rakjuk, betoljuk a 190 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50-60 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 21 690
elküldve: 11
receptkönyvben: 651
elkészítve: 33/33
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt csirkecombok, joghurtban pácolt csirkecombok, tepsis pácolt combok

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

545
görög joghurt 75 g
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
oregánó 1 kk
petrezselyem 1 ek
citromlé 1 ek
citromhéj 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirke felsőcomb 4 db