Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás indiai csirke

Gránátalmás indiai csirke
Gránátalmás indiai csirke
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (331)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az indiai nálunk mindig nyerő menü. Mikor töröm a fejem, hogy vajon mit eszik meg a gyerek, és semmi nem jut eszembe, akkor tuti siker egy finom indiai fogás. Ráadásul igen időspóroló, akár az olasz konyha.

hozzávalók / 4 adag

A csirkemellhez

A páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókusztej kivételével minden pácba valót összeturmixolunk, és ha lehet, a kb 3x3 cm-ra kockázott csirkemellet egy egész éjszakára bepácoljuk vele, de legalább 3-4 órára.
  2. 1-2 ek olajat forrósítunk, beleöntjük a húst a páccal együtt és átforgatjuk a húst, majd felengedjük 2 dl kókusztejjel és lefedve 15-20 percig főzzük.
  3. Curry-s rizzsel tálaljuk. Díszíteni lehet még gránátalmamagokkal is (sajnos nem volt otthon).
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 100
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

indiai csirke, fűszeres csirkemell, indiai csirkemell gránátalmával

Hozzászólások (331)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

378
csirkemell filé 65 dkg
kókusztej 200 ml
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 30 g
chili 2 db
szegfűszeg 1 csipet
himalája só 1.5 tk
koriandermag 1.5 teáskanál
garam masala 1.5 teáskanál
ételízesítő 1 teáskanál
gránátalma szirup 2 ek
joghurt 200 ml
napraforgó olaj 2 ek