Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás kacsamell

Gránátalmás kacsamell
Gránátalmás kacsamell
26 perc / előkészület: 10 perc sütés: 16 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy szerelmemmel, a polentával és gyümölcssalátával tálalva kellemes ízvilág.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamellet szárazra töröljük, bőrös felét beirdaljuk, sózzuk, megszórjuk tarkaborssal és az összekevert páclében 2-3 órára hűtőbe tesszük.
  2. Egy vastagfalú serpenyőt megforrósítunk és a kacsamelleket először a bőrös felükkel lefelé fordítva 3-3 percig sütjük erős lángon, majd a húst a 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és oldalanként még 5-5 percig sütjük.
  3. A megsült pecsenyét fóliával letakarva 8-10 percig pihentetjük, csak aztán szeleteljük fel.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 28 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 245
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt kacsamell, sült kacsamell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
gránátalma szirup 2 ek
juharszirup 2 ek
chiliszósz 2 ek
0 ízlés szerint
négyszínű bors 1 kk
kacsamell 70 dkg