Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás káposztasaláta

Gránátalmás káposztasaláta
Gránátalmás káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dresszinget ízesíthetjük egy gerezd áttört fokhagymával és 2-3 ek apróra vágott petrezselyemzölddel is.

hozzávalók / 6 adag

A dresszinghez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát négybe vágjuk, a torzsát kivágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A répát megtisztítjuk, mossuk, lereszeljük. A fetát apró kockákra vágjuk. Az olívabogyókat négybe vágjuk. A gránátalmát kettévágjuk, a magokat kiveregetjük, a gránátalma levét felfogjuk.
  2. Az olajat és citromlevet elkeverjük. Sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a gránátalma levét is.
  3. A káposztát elkeverjük a sárgarépával, olívákkal, gránátalmamagokkal, fetával és a dresszinggel.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 942
elküldve: 3
receptkönyvben: 39
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: görög
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos-gránátalmás káposztasaláta, fetás káposztasaláta, olívabogyós káposztasaláta feta sajttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!