A madársalátát megmossuk, majd saláta centrifugába tesszük, és megpörgetjük.
A narancsokat és a mandarint meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér héját is levágjuk. Utána kifilézzük, azaz a gerezdeket elválasztó vékony hártya mentén éles késsel bevágunk, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük.
A gránátalmát elfelezzük, majd egy tányérra a magokat egy kés nyelével kiveregetjük. A levét leszűrjük.
A madársalátát elkeverjük a narancs és a mandarin filével. Elosszuk 4 salátás tányérra, megszórjuk a gránátalma magokkal.
Az ecetet elkeverjük a sóval, és a gránátalma lével. A végén pedig hozzákeverjük az olívaolajat, és frissen őrölt borssal ízesítjük.
Tálalás előtt a dresszinget a salátára permetezzük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A madársalátát megmossuk, majd saláta centrifugába tesszük, és megpörgetjük.
A narancsokat és a mandarint meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér héját is levágjuk. Utána kifilézzük, azaz a gerezdeket elválasztó vékony hártya mentén éles késsel bevágunk, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük.
A gránátalmát elfelezzük, majd egy tányérra a magokat egy kés nyelével kiveregetjük. A levét leszűrjük.
A madársalátát elkeverjük a narancs és a mandarin filével. Elosszuk 4 salátás tányérra, megszórjuk a gránátalma magokkal.
Az ecetet elkeverjük a sóval, és a gránátalma lével. A végén pedig hozzákeverjük az olívaolajat, és frissen őrölt borssal ízesítjük.
Tálalás előtt a dresszinget a salátára permetezzük.
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 15-én kiemeltük cikkünkben: Összegyűjtöttük a legjobb akciókat karácsony előtt
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. november 3-án kiemeltük cikkünkben: Még csak hónap eleje van, de jobb, ha most elkezded a spórolást - ezekre az akciókra érdemes lecsapni
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. szeptember 16-án kiemeltük cikkünkben: Ne rontsd el a fogyókúrád! Mutatunk 13 majonéz- és cukormentes salátát - adagonként 200 kalóriából
Üdvözlettel, NoSalty