Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás madársaláta bazsalikomos öntettel

Gránátalmás madársaláta bazsalikomos öntettel
Gránátalmás madársaláta bazsalikomos öntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű saláta finom, illatos öntettel. Ha előételként tálaljuk, keverjünk a salátához kb. 100 g mini mozzarella golyót is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát megtisztítjuk, mossuk, majd saláta centrifugában megpörgetjük. A gránátalma magjait kiveregetjük. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk.
  2. Az ecetet elkeverjük a sóval, borssal, cukorral, majd hozzákeverjük az olajat. A bazsalikomleveleket durvára vágjuk, az öntethez adjuk, és botmixerrel pürésítjük.
  3. A salátát elkeverjük a hagymával, gránátalmamagokkal és az öntettel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 275
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
alkalom: karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

gránátalmás madársaláta, madársaláta gránátalma magokkal salottahagymával, hagymás madársaláta ecetes olívaolajos öntettel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

148
madársaláta 100 g
salottahagyma 1 közepes db
gránátalma 0.5 db
fehér balzsamecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
olívaolaj 2.5 ek
bazsalikom 8 levél