Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás uborkasaláta

Gránátalmás uborkasaláta
Gránátalmás uborkasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másféle uborkasaláta, mikor már unjuk a megszokottat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gránátalmát elfelezzük, majd egy edény fölött a magokat kiveregetjük, a gránátalma levét felfogjuk.
  2. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, egy teáskanállal eltávolítjuk a magokat. Az uborkát vékony szeletekre vágjuk.
  3. A hagymát meghántjuk, négybe vágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
  4. A mentát megmossuk, jól lecsepegtetjük, a leveleket letépkedjük, apróra vágjuk.
  5. Az uborkát, hagymát és a mentát a gránátalmához adjuk, meglocsoljuk a citromlével, elkeverjük, ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük.
  6. Kb. 1 órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 616
elküldve: 2
receptkönyvben: 77
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkasaláta mentával és gránátalmával, mentás-gránátalmás uborkasaláta, uborkasaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

75
kígyóuborka 1 közepes db
gránátalma 1 db
lila hagyma 1 közepes db
menta 0.5 csokor
citromlé 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint