Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás-vaníliás ecet

Gránátalmás-vaníliás ecet
Gránátalmás-vaníliás ecet
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom gyümölcsös ecet, enyhe vanília illattal. Használjuk zöld-leveles saláták dresszingjéhez. Ha van maradék kikapart vaníliarúd otthon, nyugodtan azt is felhasználhatjuk.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gránátalmát kettévágjuk, egy tányér felett kiverjük a magokat.
  2. Az ecetet, a magokkal és a mézzel felfőzzük, egy csavaros üvegbe töltjük, hozzáadjuk a vaníliát.
  3. 2-3 napot hagyjuk állni, majd átszűrjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 181
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
alkalom: karácsonyi gasztroajándék
fogás: köret
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

gránátalmás dresszing, ecetes salátaöntet, gránátalmás öntet salátára

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

19
gránátalma 1 db
fehérborecet 250 ml
méz 0.5 ek
vanília 0.5 db