Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátos galuska

Gránátos galuska
Gránátos galuska
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha lehet gránátos tészta, akkor lehet gránátos galuska is :)))

hozzávalók / 4 adag

galuska

krumplis rész

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztből a tojásokkal, sóval és a vízzel galuskatésztát keverünk. Lobogó, sós vízbe szaggatjuk. Amikor feljön a víz tetejére, akkor leszűrjük.
  2. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, és felkockázzuk.
  3. Olajon a hagymát megdinszteljük, pirospaprikával meghintjük. A burgonyát beletesszük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és kevés annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi.
  4. Lefedve puhára pároljuk, majd összetörjük, és a kifőtt galuskával összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 099
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gránátos nokedli, krumplis galuska, krumplis nokedli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

614
finomliszt 40 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
víz 3 dl
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 ek
burgonya 80 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl