Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grapefruit - avokádó saláta

Grapefruit - avokádó saláta
Grapefruit - avokádó saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az öntetet más gyümölcssalátához is lehet használni.

hozzávalók / 3 adag

A salátához

Az öntethez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntethez valókat összekeverjük.
  2. Az avokádót kettévágjuk, evőkanállal kiemeljük a héjából, felszeleteljük. Beleforgatjuk rögtön az öntetbe, hogy ne színeződjön el.
  3. Megpucoljuk a grapefruitokat, és az olajbogyókkal együtt hozzáadjuk az avokádóhoz. A tetejére ízlés szerint szezámmagot szórunk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 137
elküldve: 0
receptkönyvben: 131
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
adag: 3 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

avokádósaláta grapefruittal-olajbogyóval, pikáns mézes avokádósaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

194
grépfrút 2 nagy db
avokádó 1 db
olajbogyó 5 dkg
citromlé 4 ek
méz 2 ek
0.5 tk
bors 1 csipet
szezámmag 1 teáskanál